Regisztráció
Jelentkezés adatlap adatainak átemelésével
Név
Elérhetőségek
Lakcím

Végzettség
Kötelező egy végzettséget legmagasabb iskolai végzettségként megjelölni!
Kötelező egy végzettséget legmagasabb iskolai végzettségként megjelölni!

Munkatapasztalatok

Önéletrajz feltöltés
{{file.name}} {{file.size}}
*
Legalább egy file feltöltése kötelező!
Adatkezelési nyilatkozat
Válassza ki, hogy milyen formában engedélyezi adatainak kezelését és a nyilatkozat elolvasását követően véglegesítse a regisztrációját!
Az adatkezelési nyilatkozat elfogadása nélkül sajnos nem regisztrálhat adatbázisunkba!

Alulírott, mint jelölt kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatát, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy az abban foglalt feltételekkel a pályázati eljárásban rendelkezésre bocsátott adataimat a HSA Kft. az adatbázisban rögzítse és kezelje annak érdekében, hogy azonosítani tudjon olyan jelenlegi vagy jövőbeli álláslehetőségeket, amelyek megfelelőek lehetnek számomra, és ezekről az álláslehetőségekről engem e-mailben vagy telefonon értesítsen. 

A továbbiakban hozzájárulok ahhoz, hogy az álláskereséssel kapcsolatban információkat kapjak az e-mail címemre – összhangban a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatában foglaltakkal.


Alulírott, mint jelölt kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatát, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy az abban foglalt feltételekkel a pályázati eljárásban rendelkezésre bocsátott adataimat a HSA Kft. az adatbázisban rögzítse és kezelje annak érdekében, hogy azonosítani tudjon olyan jelenlegi vagy jövőbeli álláslehetőségeket, amelyek megfelelőek lehetnek számomra, és ezekről az álláslehetőségekről engem e-mailben vagy telefonon értesítsen. 

A továbbiakban hozzájárulok ahhoz, hogy az álláskereséssel kapcsolatban információkat kapjak az e-mail címemre – összhangban a HSA Kft. adatvédelmi szabályzatában foglaltakkal.